Stichting Stage Affairs produceert sinds 2000 regionale muziektheater producties voor jong en oud. In de afgelopen jaren hebben diverse producties de revue gepasseerd.

Grote dramatische musicals zoals "Carpe Noctem" en "De Moulin Rouge" wisselden af met diverse producties voor kinderen en volwassenen, zoals "Peter Pan", "Pinokkio", "Sweeney Todd" en "Oliver".
Ook het zwaardere werk over de Tweede Wereldoorlog werd niet geschuwd. "Kracht van een Lied" en "We`ll meet again" waren daarvan het resultaat.
Voor een volledig overzicht verwijzen wij U graag naar het tabblad "Producties".

Stage Affairs bestaat buiten de producties om, alleen uit een dagelijks bestuur. Voor nieuwe producties worden telkens nieuwe "creatives" gevraagd, of deze melden zich hiervoor, en voor de uitvoeringen worden altijd audities georganiseerd, zodat de productieteams altijd wisselen en voor variatie zorgen.

Naast het bestuur is aan de stichting het "Griem Tiem" gelieerd. Een groep enthousiaste grimeuses die onafhankelijk functioneren en de producties van Stage Affairs ondersteunen op het kap- en grimegebied. Meer informatie over het Griem Tiem is te vinden op de desbetreffende pagina.

Nadrukkelijk zei vermeld dat de stichting zich niet verplicht voelt ieder jaar een productie op de planken te zetten.
Wij acteren op plannen die op ons af komen of die wij zelf ontwikkelen.
Het plezier van theater maken staat op de eerste plaats. De intentie is dit nog jaren vol te houden

Voor de invulling van diverse bestuursfuncties zijn altijd vacatures, vooral in periodes waarin producties worden georganiseerd.
Mocht bij deze of gene hiervoor belangstelling bestaan, neem vrijblijvend contact op met het secretariaat.

Met muzikale groet

Stichting Stage Affairs